banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

OSM Hastanesi yönetimini değiştirdi

Şanlıurfa'da faliyet gösteren OSM Ortadoğu Hastanesi'nin Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla SGK kapsamından çıkarılmıştı.

OSM ile birlikte 10 ilde toplam 21 hastane SGK ile ilişiği kesilmişti.

Bu gelişmeden sonra OSM hastanesi yönetim kurulunu değiştirdiğini, SGK ile tekrar anlaşma sağlamak istediğini duyurdu. İşte o açıklama: 

Özel OSM Ortadoğu Hastanesi, açıldığı 2008 yılından itibaren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı olarak çalışan, başta bölge halkı olmak üzere tüm yurdumuza ve hatta yurt dışı hastalara yüksek standartlarda kaliteli sağlık hizmeti veren, her biri uzman doktor olan ondört ortaklı bir sağlık kuruluşudur.

Son dönemde bazı basın-yayın organlarında hastanemizin ismi ile ilgili çeşitli haberler çıkmıştır. Hastanemizin hiçbir vakıf, terör örgütü veya terör örgütü finansmanı ile herhangi bir ilişkisi olmayıp bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim kurulumuz ve bütün çalışanlarımız milletini gönülden sevmekte ve devletine her yönü ile bağlı olarak hizmet yürütmektedir.

Her yıl yenilenen ‘sağlık hizmeti alım sözleşmesi’ 01.01.2016 tarihinden itibaren SGK tarafından tek yönlü olarak yenilenmemiştir. Sağlık hizmeti sunduğumuz halkımızın ve yaklaşık 800 çalışanımızın mağdur olmaması için bu konuyla ilgili tüm kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

Bu olaylar nedeniyle kuruluşumuzun daha fazla zarar görmemesi için hastanemiz yeni bir yönetim anlayışı ve yeni bir yönetim kurulu ile hizmetine devam etme kararı almıştır.

Yönetim Kurulu
Opr. Dr. Mithat YAZAR
Opr. Dr. Turgay YÜKSEL
Opr. Dr. Zeki MİL
Opr. Dr. Rafet KELEŞ
Uzm. Dr. Salih GÜNEŞ
Uzm. Dr. Mustafa Sedat BOZKURT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.