banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

O'nun annesinden Güvenç'e kurban sözü VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, özel bir hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Eyyübiye İlçesinde bulunan Özel Ursu hastanesini ziyaret eden Celalettin Güvenç, hastalarla moral verdi.
Ziyareti sırasında Celalettin Güvenç, yaşlı bir hastanın büyük ilgisiyle karşılandı. Tedavi gören kadın, Celalettin Güvenç’in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda bir kurban kesmeyi vaad etti. Celalettin Güvenç’e hayırlı bir işe girdiğini söyleyen yaşlı hasta, Belediye Başkanı seçilmesi için de dua ettiğini söyledi.
Hasta ziyaretlerini sürdüren Celalettin Güvenç, hastaların sıkıntılarını dinleyerek, hastalara sağlık, sıhhat ve afiyet; hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Hastane ziyaretinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.