banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Onkoloji konseyi Şanlıurfa’da toplandı
Şanlıurfa’daki özel ve devlet hastanelerinde görev yapan Doktorlar Hilton’da yapılan toplantıda bir araya geldi. Karşılaştıkları ilginç vakaları diğer meslektaşları ile paylaşan doktorlar her ay düzenli olarak bir araya gelecek.



Konu ile ilgili bilgi veren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Demiray: Tecrübeli meslektaşımız ve Abimiz Op. Dr. Ahmet Hamdi İnan’ın moderatörlüğünde Şanlıurfa’da Onkoloji Konseyini oluşturduk. Birçok özel hastaneden, Devlet Hastanesi ve Üniversite hastanesinden kanser tedavisi ile ilgilenen doktor arkadaşlarla bir araya geldik. Bu 3’üncü toplantımız bundan sonra da devem edeceğiz. Hem hekim arkadaşlarımız bir biri ile tanışıp kaynaşma imkanı buluyor hem de karşılaştığımız ilginç vakaları diğer meslektaşlarımız ile paylaşıyoruz. Katılımın önümüzdeki günlerde artmasını bekliyoruz. Daha önce Urfa’da böyle bir şey yapılmamış. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ali Uzunköy hocamızın da katılımı ile kanser tedavisi ile ilgili ortak aklı oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.