banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Öldürmeyen Allah, Öldürmüyor

Ecel Allah’ın elindedir. İşte Şanlıurfa’da yaşanan ve “Anne karnındaki cankurtaran Bak sen şu hayırlı evladın yaptığına” dedirten olay.

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazası sonucu dalağında yırtık oluşan 27 yaşındaki Elif Öztürk’ün kan kaybından ölmesini, karnında taşıdığı 34 haftalık bebeği önledi. Kanamanın yoğun olduğu bölgeye baskı yaparak tampon vazifesi gören bebek, annesinin daha fazla kan kaybetmesinin önüne geçti.

 

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanının yanında Genel Cerrah ve Çocuk Cerrahının birlikte çalıştığı ameliyatla çocuk alındı. Annenin dalağını da çıkarak doktorlar, akciğerdeki kanamayı da durdurarak anneye akciğer lorox tüpü taktı. OSM Ortadoğu Hastanesinde yapılan müdahale ile hayata döndürülen anne ve bebek 8 gün gözlem altında tutulduktan sonra sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.