banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Öğrencilere 'Güvenilir Gıda ve Hijyen' konulu seminer

16 Ekim Dünya Gıda günü etkinlikleri kapsamında Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine yönelik ‘Güvenilir Gıda ve Hijyen’ konulu bilgilendirme etkinliği yapıldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte gıda kontrol görevlilerince, çiğköfte ve döner satış yerleri, ekmek fırınları, kantin, market ve yemekhanelerde, gıda güvenliği ile ilgili dikkat edilmesi gerekli hususlar hakkında bilgilendirme yapıldığı belirtildi.

 Öğrencilerle soru-cevap tarzında devam eden seminerde katılımcılara, 174 Alo Gıda Şikayet Hattı çalışmaları, hijyen ve kişisel temizlik konularında bilgilendirme yapıldıktan sonra, ‘Güvenilir Gıda’ konularını içeren broşürler  dağıtıldı.   

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.