banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Öğrencilere

Mardin merkez Kızıltepe ilçesinde bulunan özel bir alışveriş merkezi, geri dönüşüm bilincini geliştirmek adına öğrencilere yönelik “Eskiyi Getir Yeniyi Götür” kampanyası başlattı.

Çevre ve doğa bilincinin geliştirilmesinin sadece eğitimcilerin değil aynı zamanda tüm toplum bireylerinin üstlenmesi gereken toplumsal bir görev olduğunu belirten AVM yönetimi, “Bölgede istihdama sunduğumuz katkının yanısıra üstümüze düşen görevlerden biri de çocuklara yaşanılabilir bir dünya sunmaktır. Bunun için onlara model olmamız gerekir.” açıklamasında bulundu.

Proje kapsamında 6 bin öğrenciye ulaşılması hedeflenirken, 19-20 Eylül tarihlerinde eski defterlerini getiren öğrencilere yeni defter ve kalem hediye edecek.  (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.