banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Obezitenin resmini çizdiler

Sağlık Müdürlüğümüzce Öğrencileri Obezite konusunda bilgilendirmek ve duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla İlköğretim okulları arasında resim yarışması düzenlenmiştir

 düzenlemiş olduğumuz ‘Obezite' konulu resim yarışmasına katılmış olan resimlerin 10.05.2010 pazartesi saat 11.00 de gerçekleşen programda Vali yardımcısı Mehmet ÖZEL, Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan DEMİR ve Güzel sanatlar galeri Müdürünün katılımlarıyla başlayan programda İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Demir yapmış olduğu konuşmada obezite hastalığıyla ilgili bilgi verdi, DEMİR'in konuşmasının ardından ilk üçe giren öğrencilerden 1. Olan Prof. Abdülkadir Karahan İlköğretim Okulu 5/A Sınıfından Nursena ADIGÜZEL'e Yarım Altın 2. Olan  Hatice Gelener İlköğretim Okulu 5/B sınıfı Öğrencisi Berfin KOŞAN'a ve 3. Olan Rasime Polat İlköğretim Okulu 5/D Sınıfından Meryem YILDIZ'da çeyrek altın verildi.

Ödül töreninin ardından sergi açılışını Vali Yardımcısı Mehmet ÖZEL, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan DEMİR ve  Güzel sanatlar galeri Müdürü tarafından gerçekleştirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.