banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Milli Eğitim Müdürü öğretmenlere karanfil verdi

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan öğretmenler günü nedeniyle Gültepe İlkokulu ve TOKİ Dumlupınar İlkokulunu ziyaret etti, öğretmenlere karanfil verdi öğretmenler gününü kutladı.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Gültepe İlkokulu ziyaretinin ardından TOKİ Dumlupınar İlkokuluna geçti. Okulları gezen Aslan Okul Müdürlerinden okul hakkında bilgi aldı, sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek onlara karanfil verdi ve öğretmenler gününü kutladı. Aslan her iki ziyaretinde yaptığı konuşmanın ardından öğretmenlerle sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.

Makamların en anlamlısının öğretmenlik olduğunu belirten Aslan; “Değerli Arkadaşlar, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle öğretmenler gününüzü kutluyorum. Öğretmenlik her insanın hayatında derin izler bırakan bir meslek, bu açıdan bizler fark yaratan ve hedefi olan öğretmenler olmalıyız. Hedefimiz her şeyden önce doğru ve güzel insan yetiştirmektir. Öğretmen toplumda doğru model olan, insanlara verdiği umut, aşıladığı sevgi ve saygı ile fark yaratarak izler bırakmalıdır. Görüşümüz ve ideolojimiz ne olursa olsun, farklılıklarımızın bizim kültür zenginliğimiz olduğunu, toplumun her kesimine, birbirimize göstereceğimiz sevgi ve saygı ile örnek olmalıyız. Çünkü öğretmen toplumun manevi mimarıdır.” diye konuştu.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.