banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

64’üncü Hükümet’in, 2016 Yılı Eylem Planı’nda mevsimlik tarım işçileri çocuklarının okullaşmasına yönelik tedbirler alacak olmasına sevinen mevsimlik tarım işçileri, mecliste kendilerine yönelik hazırlanan raporun yasalaşmasını bekliyor.

Konu hakkında konuşan Mevsimlik Tarım Derneği  (MEVTİ-DER) Başkanı Mehmet Göbek, söz konusu raporun yasalaşmasını beklediklerini söyledi.

Göbek, “Geçen sene TBMM Araştırma Komisyonu, hazırladığı raporun bir an önce yasalaşarak kanunlaşarak ve işçilerin özelikle barınma, altyapı, sağlık ve diğer sorunları yasalaşarak sorunları gidermesini istiyoruz. Bu rapor yasalaşmadığı sürece bu sorunlar ve sıkıntılar devam edecektir.” diye konuştu. (Ramazan Casuk- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.