banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Metrolife Hastanesi Başhekimi Karakucak'tan 11 Nisan Mesajı


Ülkemizin her köşesinde milletimizin bağımsızlığı uğruna yazmış olduğu pek çok kahramanlık destanı vardır. Bu destanlar, ülkemizin birlik ve beraberliğe verdiği önemin bir ifadesidir.
1919’da önce İngilizler sonra Fransızlar tarafından işgal edilen tarihi peygamberler tarihine dayanan Peygamberler Şehri Şanlıurfa 11 Nisan 1920’de Urfalı Milisler tarafından kahramanca verilen mücadele sonunda düşman İşgalinden kurtarılmıştır. 11 Nisan’da, zincire vurulmak istenen bir milletin bu zincirleri kırarak elde ettiği milli mücadelemiz şeref sayfalarında yer almaktadır.
           Bu duygu ve düşüncelerletüm aziz Şanlıurfalı hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş Bayramlarını kutluyor, başta milli mücadelemizin kahramanlarını ve onların silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.