banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Mehmet Akif İnan Hastanesi başhekiminin tayini Hacettepe'ye çıktı

 Gülüm; Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticiliği – Başhekimliği ve Şanlıurfa Tabip Odası Başkanlığı görevinden ayrılacak.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi – Başhekimi Doç.Dr.Mehmet GÜLÜM Hastane Yöneticiliği görevine başlamasının yıl dönümü nedeni ile Hastane yönetici ve personellerinin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hastaneye bir yıl içinde yapılan hizmetleri slayt eşliğinde sunum yapıldı.

Toplantının sonunda Başhekim Gülüm Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine Doçent olarak atamasının yapıldığını ve görevinden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Görev yaptığım sürede Mülki İdare Amirlerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, Sivil Toplum örgütlerinin yetkilileri başta olmak üzere Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin desteklerini gördük. Hastanemizin halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalıştık.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi – Başhekimi Doç.Dr. Mehmet GÜLÜM; 21 yıldır Şanlıurfa’da, Şanlıurfa’lı bir hekim olarak görev yapmaktayım. Bu memlekete çok şey borçluyum şu anda sadece görev yetkilerimden ayrılıyorum Şanlıurfa benim doğduğum, büyüdüğüm, örf, adet ve kültürüne sahip olduğum şehir kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Mesai arkadaşlarımla görüşmeye devam edeceğim Urfa sevdalısı olan Urfalı kardeşinize haklarınızı helal etmenizi istiyorum benden yana hakkım sizlere helal olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.