banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mardin'de eğitime kar engeli

Mardin merkez Artuklu ilçesinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Mardin Valiliği, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Artuklu ilçesinde okulların tatil edildiğini duyurdu. Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) de bugün eğitime ara verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; Mardin merkez Artuklu ilçesinde devam eden kar yağışının zamanla etkisini sürdüreceği ve aralıklarla artarak devam edeceği beklenmektedir.

Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, her hangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Mardin Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelleri de idari izinli sayıldığı öğrenildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.