banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Mahalleli Duruma İsyan Ediyor

Topçu Meydanı Projesi nedeniyle aile sağlık merkezinin kapatılmasının ardından sokakta kalan doktorlar ve hemşireler mahalle sakinlerine hizmet verebilmek için, halk eğitim merkezinin bahçesindeki gezici sağlık ocağı aracıyla vatandaşlara sağlık hizmeti sunarken mahalleli basın açıklaması yaparak duruma isyan etti.

Topçu Meydanı Projesi kapsamında yapılması planlanan otopark ve meydan projesi sebebiyle Bahçelievler Aile Sağlık Merkezi’nin çevresi inşaat gerekçesi ile örülmüştü. Bahçelievler Mahallesi sakinleri duruma tepki göstermek için toplandı. toplanan mahalle sakinleri adına bir basın açıklaması Mustafa İyigün gerçekleştirdi.

İyigün, Şanlıurfa’nın en önemli semtlerinden olan Bahçelievler’de böyle bir durumun yaşanması mahalleli olarak kendilerini üzdüğünü belirtti.

İyigün, 30 bin kişinin sağlığıyla kimsenin oynamaya hakkının olmadığını belirterek projelere karşı çıkma gibi bir düşüncelerinin olmadığını Bahçelievler sakinleri olarak bir an önce bu haksızlığa son verilmesini istediklerini belirtti.

Kaynak: Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.