banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Lösemi hastası çocuklara moral ziyareti

Yenişehir gençlik merkezi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Çocuk Hastanesi Onkoloji bölümüne giderek burada yatan hasta çocukları ziyaret etti. 

YGM üyeleri yatan hasta çocukları tek tek ziyaret etmek suretiyle kısa bir süre  de olsa sohbet edip, hatırlarını sorarak onlara kitaplar hediye etti.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, ziyaret ile ilgili bilgi vererek, “ Bu haftanın önemine binaen, gençlerimizle çocuk hastanesine gidip, burada yatan hasta çocuklarla buluşmalarını, bir nebze de olsa onlara moral vermelerini sağladık. Buna benzer duygusal etkinliklerimiz sürecek.” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “Lösemili çocuklar haftasında Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. O hasta çocukları ziyaret ederek onlara moral oldular. Her zaman olduğu gibi yine gençlerin yanındayız.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.