banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Kocaeli'nde 'Soğukta dışarıda kimse kalmasın' uygulaması

Kış mevsiminin iyiden iyiye kendini hissettirdiği kış mevsimde, dışarıda kalmak zorunda kalan mağdur vatandaşlar için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, sokakta kalan vatandaşları tespit ediyor. Tespit edilen vatandaşlar durumlarına göre Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezi veya ilgili kurumlara yerleştiriliyor.

Kocaeli’nde görev sorumlulukları alanlarında bulunan köprü altları, bankamatik köşeleri gibi noktalarda taramalar yapan Büyükşehir ekipleri, vatandaşlardan, dışarıda kalan insanları  gördüklerinde,153 Zabıta ve Büyükşehir Çağrı Merkezi’nin 444 11 41 numaralarına haber vermelerini istedi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi muhtaç vatandaşların kalıcı bir yer bulunana kadar barınmaları sağlanıyor. 48 yatak kapasiteli Barınma Merkezi’nde sıcak su, yemek ve barınma hizmeti veriliyor.

 Kocaeli’ndeki vatandaşlara  çağrıda bulunan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, dışarıda yaşamak zorunda kalan mağdurlar için duyarlı olunması gerektiğini belirterek, bu tarz vakalarla karşı karşıya gelindiğinde 153 Zabıta hattı ve 444 11 41 numaralı Çağrı Merkezi telefonuna bildirilmesini istedi.

(İLKHA)  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.