banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Kocaeli Barınma Merkezi kış hazırlıklarını tamamladı

Havaların soğumaya başladığı bu günlerde, sokakta yaşamak zorunda kalan, gidecek yeri olmayanlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Barınma Merkezi kimsesiz ve mağdurlar için kış hazırlıklarını tamamladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının verdiği bilgilere göre, 48 yatak kapasiteli Barınma Merkezi’nde şu an 28 muhtaç ve mağdur durumdaki vatandaş hizmet alıyor. Açıldığı günden bu yana merkeze başvuran 6 bin 810 vatandaşa barınma, yemek, sağlık ve ulaşım yardımı sunulduğu, 72 yaşlı huzurevine; 46 mağdur vatandaşın da bakım ve rehabilitasyon merkezlerine yerleştirildiği belirtildi.

Barınma Merkezi’nde kalan vatandaşlara üç öğün yemek, barınma, temizlik ve hemşire hizmeti sunulduğu öğrenildi. 

Yetkililer Kocaelilileri sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşları Çağrı Merkezi’nin 444 11 41 numaralı telefonuna bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyor. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.