banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

KIZILAY’DAN YETİŞGİNE TEŞEKKÜR


Şanlıurfa'da 03.02.2014 İle 06.02.2014 tarihleri arasında  tüm hasta ve hastanelerin kan ihtiyacını karşılamak üzere  Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan kan bağışı kampanyasına teşvik edici ve yönlendirici afiş ve anonslarla Her zaman her konuda destek olan hastane yöneticisi  Uz. Dr. Abdülkadir YETİŞGİN’e Kızılay adına Dr.Atilla SATICI ve Donör Kazanım Uzmanı Vedat YAŞAR  tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ takdim edildi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren YETİŞGİN; Böylesine kutsal ve insanlık adına hayati önem taşıyan kampanya ve organizasyonlar düzenleyen KIZILAY’a ve tüm yetkililerine teşekkür ederek bu tür kampanyalara hastanemiz her zaman destek olmuştur bundan sonrada destek olmaya devam edecektir diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.