banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Kızılay'dan engelli öğrencilere giyim yardımı

Bitlis Kızılay Şubesi 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla özel bir rehabilitasyon merkezindeki engelli öğrencileri ziyaret ederek giyim yardımında bulundu.

Burada kısa bir konuşma yapan Kızılay Bitlis Şube Başkanı Faruk Çoban, 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla erteledikleri yardım programını bugün gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Çoban, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kızılay Bitlis Şubesi ve Bitlis Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfının da destekleri ile engelli öğrencilerimize giyim yardımında bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Rehabilitasyon merkezinin Müdürü Ahmet Düzce ise yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Bugün engelli kardeşlerini unutmayan minik çocuklarımıza ve Kızılay Şubemize teşekkür ediyoruz. Emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu.

Programda ayrıca bir kreşin öğrencileri de engelli öğrencileri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi. 14 öğrencinin katıldığı programda hediyelerini kendi elleri ile engelli arkadaşlarına veren öğrenciler aynı zamanda paylaşma eğitimi de almış oldular.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan kreş öğretmenlerinden Seval Dindar Gürbüz, “Biz Minik Eller kreşi olarak engelli kardeşlerimizi ziyarete geldik. Onlarla hediyeleşip çocuklarımızı mutlu etmeyi amaçlamıştık. İnşallah öyle de olmuştur. Böyle bir etkinlik düzenleyerek hem çocuklarımız duyarlılaşsın hem de çocuklarımızla birlikte diğer çocukları mutlu etmek istedik.” şeklinde konuştu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.