banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kızılay engellilere tekerlekli sandalye dağıttı

Kızılay Bitlis Şubesi, engelli olan 7 kişiye tekerlekli sandalye dağıttı. Daha önce Kızılay şubesine başvuran engellilerin ailelerine, düzenlenen bir programla tekerlekli sandalyeler teslim edildi.

Hüsrevpaşa Mahallesi’nde bulunan Kızılay Bitlis Şubesinde düzenlenen programa, Kızılay Bitlis şube Başkanı Hayretin Çoban ve engelli vatandaşların aileleri katıldı. Her vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirten Çoban, herkesin engellilere yardımda bulunması gerektiğini söyledi.

Çoban, engellilerin topluma kazandırılması için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirterek şöyle konuştu: “Kızılay Bitlis şubesi olarak gerek engelli vatandaşlarımıza gerekse maddi durumu olmayan afetzedelere, depremzedelere imkânlarımız doğrultusunda yardım yapmaya çalışıyoruz.”

Bundan sonra da yardımlarının devam edeceğini aktaran Çoban, “Bugün, daha önce bize başvuruda bulunan engelli vatandaşlarımızın ailelerine 7 adet tekerlekli sandalye dağıtacağız. Rabim kimseyi bu sandalyelere muhtaç etmesin. Bundan sonrada ihtiyacı olan vatandaşlarımız bizlere başvuruda bulunabilir, imkânlarımız doğrultusunda kendilerine yardımcı olacağız.” diye konuştu.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.