banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Vatandaşların kış hazırlıklarını yaptıklarını, kışlık ayakkabı ihtiyacının da bunlardan birisi olduğunu dile getiren Gaziantep’te ayakkabı satıcılığı yapan Ömer Tahtacı, fiyatların geçen yıla oranla bir miktar artışa geçtiğinin satışların yine de canlılığını koruduğunu söyledi.

Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da satışların geçen yıla nazaran iyi bir seyir izlediğini belirten Tahtacı, vatandaşların kış aylarında özellikle terme taban yani kalın tabanlı ayakkabıları tercih etmelerini tavsiye etti.

Kış ayı olması dolayısıyla kışlık ayakkabı satışlarında önemli oranda artış yaşandığını ancak ileriki günlerde satışların daha da artacağını belirten Tahtacı, “Kış mevsimi ile satışlarda bir hareketlilik başladı.  Şimdilik iyi manada satış olmasa da ileriki zamanlarda yağışlarla beraber ayakkabı satışlarımız da daha çok artar.” dedi.

Vatandaşların Kış aylarında özellikle terme taban yani kalın tabanlı ayakkabı almalarını tavsiye eden Tahtacı, “Kışın daha çok terme taban dediğimiz kaymayan ayakkabılar kullanılır. Bu ayakkabılar hem uzun ömürlü olur hem de kaymaz özelliğe sahiptir. Kalın tabanlı olduğu için de su çekmez. Halk istediği modeli alıyor. Bütün ayakkabıcılar Kış mevsimine uygun ayakkabıları tedarik etmiş durumda.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl sezona çok iyi bir giriş yaptıklarını belirten Tahtacı, her bütçeye göre farklı modellerde kışlık ayakkabı satışımız var. Vatandaşlarımızın genel olarak ayakkabı alırken, markalı ayakkabıları tercih etmesini istiyoruz. Kış aylarında özellikle su almamasına dikkat etmeleri gerekmektedir. İşlerimiz kış ayı olması dolayısıyla hareketlendi.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.