banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kırtasiyeciler bayram sonrasını bekliyor

Bölgede tırmanan olayların yanı sıra resmi tatilin de ertelenmesinin kırtasiye sezonunu olumsuz etkilediğini belirten Batmanlı kırtasiyeciler, umutları bayram sonrasına bağladılar. 

Kırtasiye malzemeleri satışındaki durgunluğu değerlendiren kırtasiyeci Hamit Bulut, “Özellikle bölgede yaşanan olaylar ve resmi tatilin uzatılması kırtasiye sezonunu bayram sonrasına erteledi.” dedi.

Bayramdan sonra büyük bir hareketlilik beklediklerini ifade eden Bulut, “Kırtasiye satışlarımızda inşallah bayram sonrası büyük bir hareketlilik bekliyoruz. Bütün kırtasiyecilerin umudu bayram sonrasıdır.” diye konuştu.

“korsan malzemeler kanserojen madde içermektedir”

Kırtasiye malzemelerindeki kanserojen ürünlerin alınmaması için uyarıda bulunan Bulut, “Vatandaşların kırtasiye malzemeleri alırken dikkat etmelerini istiyoruz. Özellikle Çin malı piyasada olduğu için lisanslı mallara yönelmesini istiyoruz. Lisanslı malzemeler hem kaliteli hem de sağlık açısından önemlidir. Kalitesiz korsan malzemeler kanserojen madde içermektedir. Korsan malzemelerle çocukların sağlığı tehdit ediliyor. Ailelerin bu konuda hassas olmaları istiyoruz. Bu nedenle hijyenik ve lisanslı malzemelerin alınmasını tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.