banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Kazılan hendeklerde patlayıcı şüphesi

Merkez Sur ilçesinde 4 günlük sokağa çıkma yasağında barikat ve hendekler polis tarafından kaldırılırken Fatih Paşa Mahallesi’nde bulunan barikatın içeresinde patlatıcının olduğu iddiasıyla kaldırılmaması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Sur ilçesine bağlı Fatih Paşa Mahallesi Şaloğlu Sokağında PKK’lilerin kazdığı hendeğe patlayıcının yerleştirdiği iddiası mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Konuyla ilgili görüştüğümüz mahalle sakinlerinden Fahri Gül, “Bu hendek kazılınca daha derindi. Burada taş vardı şimdi ise içine başka yerden getirdikleri toprakla doldurulmuşlar. Biz bu hendekte patlayıcının olduğundan şüphelendik defalarca polise ihbar ettik, polisler gelip bakıyor. Kaldıracağız diyorlar ama hala kaldırmadılar. Çocuklarımızın dışarıya çıkmasına izin vermiyoruz her an bir patlama olabilir korkusu var içimizde. Evimizin içinde huzur kalmadı, tedirginlik içerisindeyiz her an bir patlama olacak mahalle sakinleri zarar görecek diye endişeleniyorum.” Diyerek içinde bulundukları olumsuz durumu dile getirdi.

Hendek ve barikatın kaldırılmasını isteyen Gül, “Polis gelip bu hendek ve barikatta korkarak, çekinerek bakıp gidiyorsa bir vatandaş hayli hayli korkar. Çocuklar daha fazla korkar.  Bu barikat ve hendeklerden dolayı hep stres altında yaşıyoruz. Yetkililerden bir an önce bu hendeğin kapatılmasını ve barikatın kaldırılmasını istiyorum.” diye konuştu. (Mustafa Kaynak / M. Hüseyin Temel – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.