banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Kaşip'ten Başhekim Korkmaz'a Ziyaret

Kısa adı KAŞİP olan “Kamu Şirket Personelleri” Genel Başkanı Hakan Aydın ziyaretleri kapsamında bugün Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Kaşip Genel Başkanı Hakan Aydın, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.İzzet Korkmaz’ı hem makamında ziyaret etmek, hem de Şanlıurfa için yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için bu önemli ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydın konuşmasında,

 

“Bilindiği gibi Şanlıurfa’da hem doğum oranı hem de, çocuk sayısı bakımından Türkiye’nin sayılı illeri arasında yer almaktadır, bununla birlikte çocuk hasta sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Çocuk hastanesindeki yatak sayısının yetersiz kalması karşısında, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde de bir çocuk polikliniğinin açılması için gayret sarf eden, Sayın Başhekimimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz, umarız yeni açılacak olan çocuk servisi Şanlıurfa’mıza merhem olur diye sözlerini sürdürdü.

 

Kaşip Genel Başkanı Hakan Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerinin Şanlıurfa’ya böyle önemli bir Sivil Toplum Kuruluşunu kazandırdıkları için teşekkür ettiğini belirten, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz, Genel Başkan Hakan Aydın ve şahsında tüm KAŞİP Üyelerini bir kez daha kutladığını belirtti.

 

Başhekim Korkmaz  “Hizmet Alımı” yoluyla yaklaşık 250’e yakın kamu şirket personeline istihdam sağladıklarını, “Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde hizmetlerin yürütülmesinde kadrolu çalışanlar ile şirket işçileri arasında asla bir ayrım söz konusu değildir. Benim yanımda hastanede görev yapan herkes aynıdır ve hiçbir zaman fark olmamıştır.

 Bu kapsamda hizmet alımı yoluyla hastanemizde Bilgi İşlem, temizlik, güvenlik. vb

Birimlerde yaklaşık 250 ’e yakın personel çalıştırmaktayız. 250 personeli ortalama 5 ile çarparsak 1250 insana aş sağlamış oluyoruz.  Bütün mutluluğumuz bu.

Gönül ister ki bu arkadaşlarımızın çalışma koşulları ve aldıkları asgari ücret oranları artırılsın. Ancak bu bizlerin isteği ile değil, hükümetimizin iyileştirmeleriyle sağlanabilir” dedi.

 

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi

 

Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz ise Kaşip Genel Başkanı Sayın Hakan Aydın ve beraberindekilere teşekkür ederek ziyaret sonlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.