banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Karla kaplanan üst geçitlerin temizlenmemesine tepki

Diyarbakır’da iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yayaların karşıdan karşıya geçerken kullandıkları üst geçitlerin karla kaplanması halkı zor durumda bırakıyor.

Kucaklarında çocuklarıyla beraber üst geçitleri kullanan bazı bayanların yürümekte zorlandıkları gözlendi.

Üst geçitlere çıkarken ve üst geçitlerden inerken düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan kalk, belediyeyi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

‘Belediyenin hizmeti yetersiz’

Mecburiyetten dolayı üst geçidi kullandığını belirten Celal Selçuk, “Evimden çıktım. Başka geçeceğim yer olmadığı için üst geçitten geçmek zorundayım. Buranın temizlenmemesi belediyenin bu konuda yetersiz olduğunu gösteriyor. Belediyenin bu konuda hizmeti yetersizdir.” dedi.

Görevlilerin, insanların düşme tehlikesini göz ardı etmemeleri gerektiğini dile getiren Hürsel Efekan, “Karşıya geçmek için üst geçidi kullanmaya mecburum. Görevlilerin üst geçitlere bakım göstermesi lazım. Çünkü kar yığılıyor. Vatandaş kayıp düşer, başına her şey gelebilir. Bunu göz ardı etmemeleri gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“Yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyorum”

Hastaneye gitmek için üst geçidi kullandığını söyleyen bir hasta yakını ise “Nereden gideyim ki? Başka yol mu var? Dileğimiz karların temizlenmesidir. Temizlenmezse sonuçta insan ölecek, yazıktır. Yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Sonuçta insan yürüyor, can yürüyor burada.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.