banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Karaköprü’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı


Törene Bakan Çelik’in yanı sıra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar,  M.Emin Önen, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.
Burada kısa bir konuşma yapan Bakan Çelik Şanlıurfada çok güzel şeyler oluyor çok kısa bir süre önce Eyyübiye devlet hastanesinin temelini attık.  İnşallah 1-1,5 yıl gibi kısa bir süre sonra 550 yataklı hastanemiz hizmete girmiş olacak ve böylece Şanlıurfamızın sağlık sorunlarına çok ciddi bi şekilde çözüm bulmuş olacağız diyerek karaköprü ağız ve diş sağlığı merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Temel atma töreninin ardından yine Karaköprü’de yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Burada, Şanlıurfalıların merkezi hastanelerin yanında bu tür sağlık merkezlerinden de sağlık hizmeti alacağını belirten Bakan Çelik tesisin hayırlı ve uğurlu olmasın diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.