banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kansersiz Yaşam Meleklerinden Suruç’a Yardım Eli

Köy okulları ziyaretlerini önce Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Küçük Ağacı Köyü'nde ki on dokuz kişilik okula giderek gerçekleştiren Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik ve Bilimsel Komitesioradaki çocuklarla ilgilendiler.

Yardıma ihtiyacı olan okullardaki öğrencilere ulaşmayı hedefleyen etkinliğe Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesinden başta Kübra Karataş,Seda Yalman,Büşra Çetinkaya olmak üzere gönüllüler ve dernek üyeleri katıldı.

Okul duvarlarını renklendirdiler

On dokuz öğrencinin eğitim gördüğü Küçük Ağaca İlkokulunda toplumsal dayanışma bilincini geliştirmek, verilen eğitimlerin kalıcı ve hatırlanabilir olmasını sağlamak amacıyla kitaplık kuran melekler, okul duvarlarını da çizdikleri çizgi filim karakterleriyle renklendirdiler.Okulda okuyan öğrencilere temel ihtiyaçlarından oluşan hediyeler veren melekler çocukların eğlenceli bir gün geçirmesini sağladılar.

Ayrıca, Kansersiz bir yaşamı hedefleyen dernek  "Sağlıklı Yaşam İçin Eğitim" adı altında  bilimsel komite üyeleri ve uzman doktorlar tarafından  Suruç'ta "Hastalıklardan korunma, hijyen, enfeksiyon gibi hastalıklarından korunma ve kanser türleri" konularında öğrencilere eğitim vererek onları aynı zamanda da bilgilendirdi.

Kansersiz Yaşam Melekleri düzenledikleri bu etkinlikle Suruç’ta ki miniklere unutamayacakları bir gün yaşattılar.Küçük Ağaca İlkokulunun ardından  Sağlık İlkokuluna gitmeyi planlayan Melekler hava koşullarından dolayı gidemeyip hazırladıkları eşyaları okulun müdür yardımcısı ve öğretmenlerine teslim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.