banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Kansersiz Yaşam İçin Bu Kez Suruç’a Geliyor

Sporcu melekler oluşumu aracılığı ile “En anlamlı sayı”, “En anlamlı koşu” projelerini gerçekleştiren buradan sağlanan gelir ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji servisindeki ihtiyaçları karşılayan Kansersiz Yaşam Melekleri bu kez Suruç’ta ki minikleri hem bilgilendirecek, hem de sevindirecek.

İhtiyaç sahiplerine ulaşacaklar

Toplumsal dayanışma bilincini geliştirmek, verilen eğitimlerin kalıcı ve hatırlanabilir olmasını sağlamak ve katılımcı çocuklara, yardıma ihtiyacı olan okullardaki öğrencilere ulaşmayı hedefleyen etkinlikte Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesinin Başkanı Kübra Karataş başta olmak üzere, üyeler ve gönüllülerden oluşacak yedi, sekiz kişilik bir ekip, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.


Öte yandan Kansersiz bir yaşamı hedefleyen dernek, "Sağlıklı Yaşam İçin Eğitim" mottosu ile Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Begüm Kayar ve bilimsel komite üyeleri Uzman Doktorlar tarafından  11 Şubat Salı günü Suruç'ta "Hastalıklardan korunma, hijyen, enfeksiyon gibi hastalıklarından korunma ve kanser türleri" konularında bir günlük eğitim çalışması da yapılacak.

Miniklerin yüzleri gülecek

Yalnızca on dokuz öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa Suruç ilçesi Höyükyanı Köyü’nde bulunan Küçük Ağaca İlkokulunu ardından da merkezde bulunan Sağlık İlkokulunu ziyaret edeceklerini belirten Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesinin Başkanı Kübra Karataş, “Bilinçlendirme eğitimlerimiz tamamladıktan sonra ziyaret edeceğimiz okullarımızın halı, perde, pano, bilgisayar gibi temel ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ayrıca orada okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de ayakkabı, kıyafet, okul araç ve gereçleri hediye edeceğiz” dedi. Kansersiz Yaşam Melekleri düzenledikleri bu etkinlikle Suruç’ta ki miniklere unutamayacakları bir gün yaşatacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.