banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Kadınlar, saçlarınız için en faydalı yağlar

Hindistancevizi yağı

Hindistan'da kadınlar, asırlardır, saçlarının güzelliği için hindistancevizi yağına güvenirler. Hindistancevizinin içinde bulunan zengin içerikli yağ, saçın nemini içine hapseder ve saçta çok hoş, tropikal bir koku kalmasını sağlar. Sağlıklı ürünler satan bir dükkandan işlenmemiş hindistancevizi yağı alın ve bununla kafa derinize ve saçınıza bakım yapın.
Jojoba yağı

Bu yağ ılık bir saç bakımı için idealdir çünkü saçızda yağlı bir his bırakmadan saçınızı besler. Az miktarda jojoba yağını mikrodalgada birkaç saniye ısıtın (jojoba yağınız sıcağa yakın ılıklıkta olsun). Sonra yağı saçınızın ortasına ve uçlarına dökün, (köklerinize gelmesin) saçınızı bir havluyla ya da duş bonesiyle gevşek bir şekilde sarın ve 20 dakika bekleyin. Sonra, şampuan ve saç kremi kullanarak saçınızı her zaman olduğu gibi yıkayın.
Zeytinyağı

En sevdiğiniz kokuya sahip yağı, kullanacağınız zeytinyağına birkaç damla damlatın. Dilerseniz limon, bal ya da biberiye de koyabilirsiniz. Daha sonra, saçınızın eşit olarak heryerine zeytinyağını uygulayın ve 20 dakika bekleyin. Daha sonra saçınızı ılık suda şampuanlayın.
Fas argan yağı

Argan yağı saçınızın gördüğü hasarı giderir ve saçlarınızın uzun süre parlamasını sağlar. Ama unutmayın, argan yağı çok ucuz bir bakım ürünü değildir çünkü yağın elde edildiği ağaç yalnızca birkaç bölgede yetişir. Sırf yağını almak yerine içinde argan yağı olan ürünleri kullanmanız daha pratik ve ekonomik olacaktır.
Bambu yağı

Bambu yağı saçınızdaki kırıkları giderir. Üstelik saçınızda yağ hissi bırakmaz. Bambu yağını aldıktan sonra, saç kreminize birkaç damla damlatmanız yeterli olacaktır.
Kaynak: kadınvekadın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.