banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

İzmit'te kurulan pazara kurbanlıklar geldi

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Anadolu’dan getirilen kurbanlıklar, İzmit Belediyesi tarafından Kandıra Yolu Çayırköy Mevkiinde kurulan kurban pazarında alıcıları beklemeye başladı. Kurulan pazara 80 adet büyükbaş ve 15 adet de küçükbaş hayvan getirildi.

Kurban pazarında İzmit başta olmak üzere Kars, Van, Iğdır, Artvin, Ağrı, Muş, Erzurum, Yozgat, Bolu, Afyon,  Tokat, Amasya ve Sakarya illerinden getirilen kurbanlıklar satışa sunuluyor. Fiyatların büyükbaş hayvanlarda 4 bin ila 13 bin 500 TL, küçükbaş hayvanlarda ise 500 ila 2 bin 500 TL arasında değişiyor.  

Kurban pazarında sorun olmaması için İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat görev yapıyor. Önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi beklenen pazar alanında her hangi bir hastalığa karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekiplerince ilaçlama yapıldı.   

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.