banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İzmir Umut Kapısı 'Kurban Kardeşliktir' kampanyası başlattı

İzmir’de muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmaları yürüten Umut Kapısı Derneği, bu senenin kurban bağışı kampanyasını başlattı. Kampanyanın sloganını ‘Kurban Kardeşliktir’ olarak belirleyen İzmir Umut Kapısı Derneği, kurban bedelinin de 600 TL olduğunu açıkladı. Derneğe yapılacak kurban bağışları, bağış sahipleri adına vekâleten kesilecek ve etleri bayram içerisinde fakir, yoksul ve yetimlere ulaştırılacak. 

‘Kurban Kardeşliktir’

Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren İzmir Umut Kapısı Derneği Genel Başkanı Hacı Şani, “İzmir Umut Kapısı, bilindiği üzere hayır çalışmalarına İzmir’de ve çevresinde devam ediyor. Bu çerçevede bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar zaten halk ve kamuoyu tarafından bilinmektedir. Malumunuz şu anda Kurban Bayramı hazırlıklarımız devam ediyor. Bu çerçevede bağış sahipleriyle diyalog içerisindeyiz. Başlatmış olduğumuz bazı kampanyalarımız var. Bu sene Kurban Bayramı çalışmalarında öne çıkarmak istediğimiz unsur ‘kardeşlik’ unsurudur.” dedi.

Kardeşlikle kurbanı bağdaştırıp, toplumun hasret kaldığı kardeşlik duygularını yeniden canlandırma amacında olduklarını belirten Şani, “Bu doğrultuda ‘Kurban Kardeşliktir’ kampanyasıyla bağış kurban kabul çalışmalarımızı başlattık. Kurban Bayramı içerisinde, vekâleten kurban kesim işlemlerimiz olacaktır. Vekâleten yapılacak olan kurban kesimlerimizde, kurban bedeli 600 TL olacak. Yine hayır sahiplerimizden katkılarını bekliyoruz. Yapacağımız kurban kesimleri, ayrı ayrı değerlendirilerek muhtaçlara et olarak ulaştırılacaktır.” diye konuştu.

Şani, kampanyaya katılmak isteyen bağış sahibi hayırseverlerin 0 541 533 44 48 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceğini söyledi.    (Muhammed Yıldız – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.