banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

İşte Yusuf Kerem'in son durumu VİDEO
Yusuf’un babası İbrahim Halil Demirel ve yakınlarının karşıladığı Vali Celalettin Güvenç, aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu.



Yoğun bakım ünitesinde yatan Küçük Yusuf’un durumu hakkında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı İbrahim Ethem Özsoy, Vali Güvenç’e bilgi verdi.



Aileye Allah’tan sabır vermesini dileyen Vali Güvenç, saçmaların beyinde olduğu için Küçük Yusuf’un hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Yusuf Kerem’in bugün akşam özel bir uçak ile İstanbul’a sevk edileceğini ve gerekli hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Vali Güvenç, “Ailesine ve yakınlarına sabır diledik, geçmiş olsun dedik. Pırıl pırıl bir çocuğumuz. Hiç ilgisi alakası olmayan bir kazanın sonucu bu. Ailesine sabır diliyorum” dedi.



Vali Güvenç, olayın olduğu andan itibaren Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun sürekli takip ederek kendisini bilgilendirdiğini belirterek, hastanenin de gerekli bütün tetkikleri yaptığını söyledi.



Vali Güvenç, çalışma temposunun yoğunluğundan dolayı biraz geç kaldığını ancak bugün hava alanına iner inmez aileyi ve Küçük Yusuf’u görmek için hastaneye geldiğini anlattı.



Öte yandan Vali Celalettin Güvenç’e ziyareti sırasında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve İl Genel Sekreteri Uğur Hatipoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.