banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

İstanbul'da ebola karantinası

 Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yabancı uyruklu bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alınarak, Acil servis personeli ve vatandaşlara maske dağıtılarak boşaltıldı.

 

Edinilen bilgiye göre 18.00 sıralarında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen bir hastada Ebola virüsü şüphesi nedeniyle hastanenin acil servisi boşlatılarak, hastalar acil servisten başka hastanelere sevk edilirken, hasta yakınlarına da maske dağıtılarak hastaneden uzaklaştırıldı.

 

Bu arada hastanenin acil servisine gelen  hastalar, karantina nedeniyle başka hastanelere yönlendirildi. Hastane önünde bekleyen hasta yakınlarının tedirgin bekleyişleri sürüyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.