banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İHH'dan Suriyeliler için isot kampanyası

İHH Şanlıurfa Temsilciliği Bayan Komisyonu, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya yerleşen Suriyeli ailelerin çocuklarının eğitim görmesi için açılan medreselere destek vermek amacıyla isot kampanyası başlattı.

Kampanyaya katılan hayırseverler tarafından bağışlanan Urfa ev isotu, dernek tarafından satışa çıkarılarak elde edilen paralarla Suriyeli medreselerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Şanlıurfa İHH Bayan Komisyonu Sorumlusu Ayşe Atila başlattıkları isot kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Atila, “Suriye savaşından dolayı muhacir olup Urfa’ya gelen on binlerce Suriyeli aile, maşallah çocuklarını akın akın medreselere gönderiyor. Bu nedenle Urfa’mızda Allah’a çok şükür çok sayıda Suriye Medresesi açıldı. Ama imkânlar çok kısıtlı. İHH Şanlıurfa Temsilciliği Bayan Komisyonu olarak zaman zaman bu medreselere destek oluyoruz ama yetersiz kalıyoruz. Bunun için de isot kampanyası başlattık.” şeklinde konuştu.

Urfa ev isotunu satın alanların aynı zamanda kampanyaya destek olduklarını belirten Atila, kilosunu 30 TL karşılığında satmış oldukları urfa ev isotunu isteyenlere kargo ücreti alıcıya ait olmak şartıyla kargo ile gönderebileceklerini söyledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.