banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İHH’dan öğrencileri sevindirdi

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilciliği Öğrencilere kışlık yardım çalışması kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine Bağlı İleri Köyünde okuyan İleri İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulundu.
Karacadağ’a yakın olması nedeniyle havanın çok soğuk olduğu köyde çok zor şartlar altında okula giden 55 muhtaç öğrenciye, mont ve kışlık ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabı ve montlarına kavuşan minik öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Ayrıca öğrencilere meyve suyu, kek oyuncak ve balon dağıtılarak öğlenciler sevindirildi. Duygularını yüzlerindeki sevinçle ifade eden küçük öğrenciler, kendilerine yapılan yardımlardan dolayı İHH İnsani Yardım Vakfı’na teşekkürlerini ifade ettiler.
Konu hakkında açıklamada bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilciliği yetkililerinden Mehmet Binici, İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilciliği olarak Siverek İlçesine Bağlı İleri İlköğretim okulu öğrencilerine kışlık yardımda bulunduklarını, 55 ihtiyaç sahibi öğrenciye 44 mont, 57 bot ayakkabı, 55 oyuncak dağıttıklarını ve yardımların süreceğini belirtti.
Yapılan yardımlardan dolayı İHH’ya teşekkür eden İleri İlkokulu Müdürü Umut Çakmak ve okul Öğretmenlerinden Kübra Mızrak, yapılan yardımlarla yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilciliğine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.