banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Hilvanlılar ambulans sıkıntısına tepki gösteriyor

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde ambulans yetersizliği yüzünden hasta ve hasta yakınları büyük sıkıntılar yaşıyor.

Hilvan’da merdivenden düşüp yaralanan Mehmet Düşmez, ambulans bulunamayınca yakınları tarafından temin edilen bir otomobilin arka koltuğuna uzatılarak Şanlıurfa’ya götürüldü.

Konuyla ilgili konuşan Mehmet Düşmez’in (90) torunu Sedat Düşmez, “Dedem düşüp yaralanınca 112 Acil Servisi’ni arayıp ambulans istedik. Onlar ise şu an ambulans gönderemeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine dedemi kendi imkânlarımızla Şanlıurfa’ ya götürdük.” dedi.

Ambulans sıkıntısına tepki gösteren Düşmez, 40 bin kişinin yaşadığı ilçede bir ambulansın yetersiz olduğunu belirterek bu gibi mağduriyetlerin olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Öte yandan hastane yönetimi ise bu konunun İl Sağlık Müdürlüğü’yle ilgili olduğunu ve ikinci bir ambulans için ayrıca personele de ihtiyaç olduğunu belirtti.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.