banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hilvan'a Hastane Müjdesi

Nüfusu 22 bine yaklaşan Hilvan'da mevcut hastanenin hem doktor hem de teçhizat bakımından eksik olması sebebiyle uzun zamandan beri büyük sıkıntılar yaşanıyordu.

Yapılan girişimler sonucu Hilvan'da 50 yataklı devlet hastanenin yapılması ivme kazandı. Plan ve projesi tamamlanan ve daha önce Hilvan Belediyesi tarafından 82 bin metrekare yer temini yapılan Yeni Hilvan Devlet Hastanesinin ihalesi Ekim ayının 14 'ünde yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

"Sağlık ocağı statüsünde yapılan ve sonradan hastaneye çevrilen mevcut Hilvan devlet Hastanesi, gerekli ihtiyaca cevap verememektedir. İlçeye acilen yeni bir hastanenin yapılması için belediye olarak gerekli girişimlerde bulunduk. Yaptığımız girişimler neticesinde Hilvan'a yapılması planlanan 50 yataklı yeni devlet hastanesinin ihalesi önümüzdeki Ekim ayının 14'ünde yapılacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.