banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hemofili Başkanı; Doktor tartışmayı istifa bahanesi yapıyor

Şanlıurfa’a bulunan tek hematoloji Uzmanı Doktor ile hasta yakının karakolluk olan tartışmasına Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım’dan açıklama geldi.

 

Yıldırım açıklamasında; “25.07.2013 Perşembe günü Viranşehir ilçemizde ikamet edip hastalığı için Şanlıurfa’ya gelip giden Şanlıurfa Hemofili Derneği üyesi ve hasta babası İbrahim Satlık oğlu Hemofili hastası Cemil Satlık’ı Faktör ilaçlarının yazımı için gerekli olan yıllık sağlık kurulu raporu için Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni atanan Çocuk Hematolog Uzm. Dr. Eda Balkaya götüren Hasta babası doktorun çıkardığı raporun yetersiz olduğunu belirterek yeniden düzenlenmesini istemiştir. Doktor hanım çıkardığı raporun yeterli olduğunu söyleyerek hasta babası ile tartışmaya girmiştir. Şanlıurfa Hemofili Dernek üyesi İbrahim Satlık tarafından hiçbir şekilde doktor hanım hakaret edilmemiş ve saygısızlık yapılmamıştır. Bunun sonucunda doktor hanım polislere haber vererek olayı emniyete sevk etmiştir. Dernek Başkanı olarak Emniyette giderek doktor hanım ile görüşmek istğimiz kabul edilmedi. Doktor hanım bu olayı kendisine göre tamamen çarpıtmaya çalışmıştır. Zaten Şanlıurfa zorunlu olarak gelen doktor hanım bunu kendine bahane ederek istifa etmiştir. Bu olayın gerçek yüzünün kamuoyu ve yetkililer tarafından bilinmesine” dedi.

 

Bilindiği gibi Uzm. Dr. Eda Balkaya ile hasta yakının tartışması karakolda bitmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.