banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Havaların soğumasıyla sobalara rağbet arttı

Bitlis’in yüksek kesimlerine ilk karın düşmesi ve soğukların başlamasıyla birlikte vatandaşlar sobacılara akın etmeye başladı.

Bu yıl soğukların erken başlamasıyla birlikte Bitlis’teki soba satıcılarının da yüzü gülmeye başladı. Sadece kış aylarında iş yapan sobacılar, halkın artan rağbetinden oldukça memnun görünüyor.

Müşterinin memnuniyeti kendileri için önemli olduğunu ifade eden soba satıcılarından Senedin Kaya, soğukların başlamasıyla birlikte sobaları sergilemeye başladıklarını söyledi.

Her bütçeye uygun sobaların var bulunduğunu belirten Kaya, şöyle konuştu: “Memleketimiz kış şartlarının çetin geçtiği bir yerdir. Yaklaşık 6 ay burada kar yerde kalıyor. Kışlar çok soğuktur. İnsanların burada kış aylarında en zaruri ihtiyaçlarından biri de ısınmadır. Maddi imkânlar göz önünde bulundurulduğunda halkımızın çoğunluğu daha ucuz olan saç sobalara rağbet gösteriyor.”

Soba fiyatlarının halkın bütçesine uygun olduğunu belirten Kaya, “Şu anda sobalarımızın fiyatları 30 ile 250 TL arasında değişiyor. Burada sattığımız kendi imalatımız olan sobalar dışında, dışarıdan getirerek sattığımız sobalar da var.  Hem kaliteli hem de ucuz sobalar tezgâhlarımızda mevcuttur. Tezgâha koyduğumuz sobaları cüzi bir kâr oranıyla halkımızın hizmetine sunuyoruz. Satışlarımız normaldir. Her halükarda bu nimetleri bize veren rabbimize şükür ediyoruz.” dedi.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.