banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Hastaneye felçli gitti, yürüyerek taburcu oldu

Yüksekten düşme sonucu omurgasında oluşan kırık nedeniyle, bacakları felçli durumda Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülen İremnur Güney adlı hasta, tedavi sonra yürüyerek taburcu oldu.

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Bölge Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “15 yaşındaki İremnur Güney, yüksekten düşme sonucu omurgasında kırık gelişmiş, hastanın bacaklarında felç ve idrar-gaita kaçırma şikayetleri ile hastaneye getirilmişti. Zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası, fizik tedavi görmesine gerek kalmadan bacaktaki felç durumu düzeldi. 1 aylık takip sonrasında idrar ve gaita kaçırma şikayetlerinde belirgin düzelme oldu.” dedi.

Yürümeyi doktoruna borçlu olduğunu söyleyen İremnur Güney şunları söyledi:

“Yüksekten düşme sonucu omurgam kırılmıştı. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Bu yetmiyormuş gibi bir de idrar kaçırma   sorunuyla karşılaştım. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ölünceye kadar böyle kalacağımı sandım.  Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat, doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı bunu başarabileceğim konusunda devamlı telkinlerde bulundu. Doktoruma inandım, buna beni inandırdı. Bir aylık tedavim sonucunda yürüyerek taburcu oldum. İdrar kaçırma sorunuma gelince onun da zamanla geçeceğine inanıyorum.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.