banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Hastaneler Birliği Genel Başkanı İhsan Dokucu Urfa'ya Geldi


Şanlıurfa’da yapılacak olan değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa’yı ziyaret eden Dokucu’yu GAP Havaalanında Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ve Kurum amirleri karşıladı.

GAP Havaalanında bir açıklama yapan Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, ‘’Bu Şanlıurfa iline ilk gelişim değil, Daha öncede en az yüze yakındır Şanlıurfa ilini ziyaret etmişimdir. 10 yıl boyunca Diyarbakır’da çalıştığım için Şanlıurfa’yı çok ziyaret ettim. En son 3 yıl önce Şanlıurfa’ya geldim. Şanlıurfa’yı çok seviyorum. Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olarak Şanlıurfa ilinin sağlık hizmetlerindeki durumunu değerlendirmek için, yapabileceklerimizi arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip, döndüğümüzde merkezde ne yapabilecek isek Şanlıurfa ilimizin İnsanı için onların kararlarını almak için buradayız.’’ Dedi.

GAP Havaalanından sonra Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, yarınki değerlenme toplantısı öncesi dinlenmek için bir Otele çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.