banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hastaneden 'fuhuş' haberine yalanlama
Hastaneden yapılan yazılı açıklama; “Şanlıurfa’da bazı yerel basın organlarında ve internet sitelerinde  Şanlıurfa’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda; aralarında biri yerel sanatçı ve ikisi kadın olmak üzere toplam 11 kişi gözaltına alındığı  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği, yaklaşık 7 ay boyunca yaptığı çalışmalar sonucu, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında fuhuş yapıldığını tespit etti şeklinde haberlerin yer aldığı görülmüştür.

 

Yaygın bir Ajans tarafından 11 Haziran 2012 Pazartesi günü, servis edilen ve abonelerince kullanıldığı öğrenilen bu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında fuhuş yapıldığı iddiaları gerçek dışı olup, diğer suçlarla ilgili yakalanan zanlılar gibi sadece bu olayda da gözaltına alınan 11 şahıs, sağlık raporları için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sadece muayeneleri yapılmıştır.

Şanlıurfa’da ve bölgedeki  sağlık kuruluşları içinde en saygın kurumlardan biri olan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tüm yöneticileri özveri ile en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. İyi araştırılmadan kaynaklarından bilgi almadan yapılan bu haberde hastanemizin isminin karıştırılması üzüntü ile karşılanmıştır” denildi. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.