banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hastanede Sıra Geceli Eğlence

"Bebek Dostu" unvanı alan Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi, ilçede sağlık alanında yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, vatandaşa gece düzenledi. Birbirinden komik ve anlamlı skeçleriyle Acil Güldürü ve sıra gecesi ekibiyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Çetin, Başhekim Yardımcısı Dr. H.İbrahim Turan Köran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Çetin, Bebek Dostu Hastane projesi kapsamında yapılan çalışmalardan kısaca bahsetti. Ardından sahneye davet edilen hastane Baştabip Yardımcısı Dr. H.İbrahim Turan Köran, gecede emeği geçenlere teşekkür etti. Şanlıurfa'nın göz bebeği olan Acil Güldürü
ve beraberindeki sıra gecesi ekibi geceye katılan vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı. Acil Güldürü ekibi "Anne sütünün önemi, bölgede sıklıkla yaşanan çok çocuklu aile, çocuk gelişimi ve aile planlaması" gibi konular içeren skeçler düzenledi. Skeçler hem güldürdü hem düşündürdü. Sıra gecesinde çiğ köfte yapılarak davetlilere ikram edildi. Sıra gecesi eşliğinde davul-zurna eşliğinde halay çeken davetliler unutulmaz anlar yaşadı. Zaman zaman oturdukları yerden şarkılara eşlik den davetliler doyasıya eğlendi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde etkinliğe sponsor olan Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci'ye ve Bebek Dostu Projesinde çalışmalar yapan sağlıkçılar da unutulmayarak Başhekim Faruk Çetin tarafından ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.