banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi dosyasını açıyoruz
Var ile yok arasında bir pozisyonda bulunan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi zaten pek kimsenin tedavi için başvurduğu bir yer değil. Fakülte bünyesinde yeterli sayıda nitelikli öğretim görevlisinin olmaması ve kullanılmayacak derecede eski olan bir binada hizmet vermesi nedeni ile pek çok hasta tarafından tercih edilmeyen bir hastane.

Tarihin en eski üniversitelerinde olan Harran Üniversitesi bünyesinde dekanlık olarak yer alan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Yaklaşık Olara 12 Dönüm Arazi Üzerinde, 308’i normal yatak, 55’i erişki ve yeni doğan yoğun bakım yatak sayısı ile toplanda 363 yatak sayısı ile Şanlıurfa’da hastalara hizmet eden hastanenin fiziki mekân sıkıntısı var.

Yıllardır yılan hikâyesine dönen Harran Üniversitesi Osman Bey kampususun da inşaat bir türlü bitirilemiyor.
Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olan şu an kullandığı bina hiçbir şekilde ihtiyaca cevap vermiyor. Bu yüzden sağlık bakanlığının emri ile henüz bitmemiş olan yeni binanın yapılması çalışmaları hızlandırılması isteniyor. Yeni binanın bitmesi ile mevcut fiziki sorunların ortadan kalkacağı öngörülüyor.
HABER : MEHMET GULİ ASLAN /Balikligol.com

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLER...
‘Sağlık’sız olan Şanlıurfa’nın “Sağlık” dosyasını açıyoruz…

‘Sağlık’sız Şanlıurfa da sıra Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

Gündemden Hiç Düşmeyen Balıklıgöl Devlet Hastanesi...

Ölme Çocuğum Tedavi Sıranı Bekle! Çocuk Hastanesi


Şanlıurfa Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Sağlık raporunu açıklıyoruz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.