banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Harran tıp Hastanesi başhekimi gazetecilerle bir araya geldi

Devlet Su İşleri Misafirhanesi de düzenlenen basın toplantısında konuşan Başhekim Altay Öncelikle düzenlediği basın toplantısının amacını açıkladı. Başhekim Altay: " bu toprağındaki amacımız Harran Üniversitesi Hastanesi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında kamuoyuyla bilgi paylaşımında bulunmaktır bunu da sizlerin aracılığıyla yapacağız" dedi
Bundan önce yaptığımız gibi Bundan Böyle sağlık alanındaki çalışmaları sizin aracılığıyla açık bir şekilde kamu ile Paylaşmak istediklerini söyleyen Akif Altay: " Ben şanlıurfalıyam doğma büyüme Şanlıurfalı yaklaşık 20 yıldır Şanlıurfa'da hizmet ediyorum 91 yılından beri sürdürdüğüm uzman hekimi görevi mi yaklaşık bir ay önce Prof olarak taçlandırdı. Burada tüm samimiyetimizle şimdiye kadar paylaştığımız bilgileri Belirli aralıklarla yine sizlerle bir araya gelip paylaşmaya devam edeceğiz. Amacımız her gün bir adım daha ileri gitmektir verdiğimiz kaliteli hizmetin olumlu yönde geri dönüşlerin alıyoruz Bu da bizi motive ediyor Birlikte bu kaliteli sağlık hizmetini daha ileriye götürmek için ekip Arkadaşlarınıza aralıksız çalışıyoruz.

YAN DALLARDA DOKTOR SIKINTISI VAR”

DSİ Misafirhanesi yemek salonunda düzenlenen toplantıya; "Harran Üniversitesi (HRÜ)Tıp Fakültesi Başhekim Prof. Dr.Mehmet Akif Altay, Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak hastalara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, yan dallarda doktor bulamamaktan yakındı. Başhekim Prof. Dr.Mehmet Akif Altay hastane olarak diğer illere sevk edilen hastaların sayısında düşüş yaşandığını yapılan sevklerin de çocuk yan dalları hastalıklarıyla ilgili olduğuna dikkat çekerek, “Çocuk bölümünde yan dal doktor sıkıntımız var, Hocalar niye burada tutulamıyor, niye Şanlıurfa’ya gelmiyor, bunun üzerinde durmamız gerekiyor.Elimizden geldiğince uzman hekimlerimizin sayısını arttırmaya çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.