banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Halkın sağlığı ile oynuyorlar
Viranşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçede marketleri denetledi. Denetimler sırasında yaklaşık 1 tonluk son kullanma tarihi geçmiş gıdaları tespit eden Zabıtalar, bu gıdalara el koydu. El konulan gıdalar katı atık alanında yakılarak imha edildi. İlçe tarım müdürlüğü gıda mühendislerinin de katıldığı denetimler her gün düzenli olarak yapılıyor.

 

 İlçedeki tüm gıda satılarının denetlendiğini belirten Zabıta Müdürü Hakkı Bozkurt, amaçlarının halkın sağlığı olduğunu belirtti. Bozkurt : “İlçe Tarım müdürlüğü gıda mühendisleri bizi bu önemli görevde yalnız bırakmıyorlar. Ortak çalışma yürütüyoruz. Esnaflarımız da bize sıkıntı çıkarmıyor. Kimi zaman esnafımız kendisi bozulan gıdaları bize getirip imha etmemizi istiyor. Fakat biz yinede denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Amacımız halkımızın sağlığına dikkat etmektir. Denetim çalışmalarımız her gün düzenli olarak yapılmaktadır.” Diye konuştu. Zabıta Müdürü Hakkı Bozkurt yaptığı açıklamada fırın, lokanta, pastane ve kahvehane gibi yerlerin de sık sık denetimlerden geçtiğini sözlerine ekledi.
bizimgazete63.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.