banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Göz kapağı düşüklüğü olan çocuk ameliyatla sağlığına kavuştu

Doğuştan beri göz kapağında düşüklük şikâyetiyle çeşitli merkezlere başvuran Nubahar Aydın, Batman’da özel bir hastanenin göz biriminde görev yapan Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşçan’ın beraber gerçekleştirdikleri başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Hasta yakınları, Nubahar için birçok hastaneye başvurduklarını fakat başvuru yaptıkları merkezlerin ameliyatı yapmak istemediklerini ve sonuç alamayacaklarını söylemesi üzerine Batman’da özel bir hastaneye başvurduklarını ifade etti.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde ikamet eden ve ilköğretim öğrencisi olan Nubahar, ameliyat sonrası yeniden doğmuş gibi çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşçan konuya ilişkin olarak yaptıkları açıklamada, şunları kaydettiler: “Göz ameliyatları çok hassas ve dikkat gerektiren operasyonlardır. Bu nedenle biz iki hekim olarak göz ameliyatlarını birlikte gerçekleştirmekteyiz. Bu durum hasta açısından daha sağlıklı ve daha güvenli bir seçenektir. Göz kapağı düşüklüğü (Ptoizs) operasyonları çok hassas ölçüm ve hesaplama gerektirmenin yanında tecrübe gerektiren operasyonlardır. Bu operasyon gibi sadece seçkin kliniklerde yapılmaktadır.”  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.