banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Gençlik Merkezine Bak!..


Gençlerin sosyal kişiliklerinin gelişmesini sağlamak, sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlerle bireysel ve toplumsal olarak hayata hazırlamak için faaliyet gösteren kuruluşun bulunduğu yerde parke taşlar kırılırken, çöp bidonlarının olmadığı görüldü. Merkezin içerisinde bulunan kantinin kapalı olması, gençlerin ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntı yaşamasına yol açarken, lavabolarda hijyen ortamının olmadığı görüldü.
Tuvaletlerde ve sınıflarda çöp kutularının yeterli şekilde olmamasından dolayı kursiyerler çöpleri rasgele yerlere atıyor. Temizlik elemanın olmaması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını söyleyen kursiyerler "Sıkıntılarımızı anlatacağımız ve muhatap olacağımız kimseyi bulamıyoruz. Burası önemli bir yerdir. Merkezin süs havuzu bakımsızlıktan adeta kırılıyor. Yetkililerin biraz daha ilgilerini bekliyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.