banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

'Gençlerimizi uyuşturucudan sporla kurtaracağız'

Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Diyarbakır il başkanlığına işadamı Yasin Yavuz’u atadı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı bürosunda açıklama yapan Yavuz, Diyarbakırlı gençlere faydalı olmak adına bu görevi kabul ettiğini söyledi.

Gençleri, toplumun yarası haline gelen uyuşturucu bağımlılığından sportif faaliyetleri teşvik ederek kurtaracaklarını belirten Yavuz, yapacakları ilk faaliyetin uyuşturucu ile mücadele kapsamında etkinlikler ve seminerler düzenlemek olduğunu dile getirdi.

“Amacımız, gençlerimizi spora yönlendirmek, sportif faaliyetler yapmaktır.” diyen Yavuz,  “Diyarbakırlı gençlerimize faydalı olmak için bu görevi kabul ettim. İlk yapacağım faaliyet, özellikle kanayan yara haline gelen uyuşturucu ile mücadele kapsamında etkinlikler düzenlemek ve seminer çalışmaları yapmak.” ifadelerini kullandı.   

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.