banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Gaziantep'te Suriyeli çocuklara kışlık yardımı yapıldı

Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e sığınan Suriyeli yetim çocuklara, hayırseverlerin bağışladığı mont ve ayakkabılar dağıtıldı.

Hayırseverlerin bağışladığı kışlık yardımlar, Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi temsilcileri tarafından Suriyeli yetim çocuklara ulaştırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Zakat Foundatıon Vakfı yetkilileri yetim, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve muhacir ailelerin yanında olduklarını bu kapsamda Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e sığınan Suriyeli yetim çocuklara kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulunduklarını söylediler.

Gaziantep’te etkili olan soğuk havanın, günlük yaşamı zorlaştırdığını belirten yetkililer, bu nedenle Suriyeli yetimlerin kaldığı yetimhane merkezinde hayırseverlerin katkısıyla mont ve ayakkabı yardımı yaptıklarını dile getirdi.

Yetimhane merkezi yetkililerinden Ebu Burhan ise Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi yetkilileri ve hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.