banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gaziantep'te okul kantinleri denetlendi

Gaziantep’in Şehitkâmil İlçesi’nde bulunan okullarda bulunan kantinler, Şehitkâmil Belediyesi zabıtaları tarafından denetimden geçirildi.

Zabıta ekipleri, ürünlerin son kullanma tarihlerinden fiyat etiketlerine kadar birçok konuda incelemede bulunurken, denetimlerde, ürünlerin son kullanma tarihlerinden fiyat etiketlerine, iş yeri ruhsatından hijyenik koşullara, çalışan personelin kıyafetlerinden sağlık muayene kartlarına kadar birçok konuda inceleme yapıldı.

Okul kantini denetimleri sonrası uyulması gereken kurallar hakkında kantin çalışanlarına bilgilendirme de bulunan ekipler, kantinlerde bulunan her ürünü titizlikle incelediklerini özellikle hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda hassas bir çalışma yürütüldüğünü kaydettiler.

Denetimlerin belli aralıklarla, sürekli olarak devam edileceği de belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.